Hlavní navigace

Yahoo koupilo Stamped

26. 10. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Stamped – www.stamped.com – koupeno Yahoo v podobě akvizice lidí. V praxi to znamená, že služba samotná bude na konci roku ukončena a tým bude pracovat na něčem „velkém, mobilním a novém“.  Stamped je jeden z mnoha pokusů o službu na sdílení informací o oblíbených restauracích, videích či hudbě přímo na mobilních telefonech. Stamped vznikl zhruba před rokem a zajímavé může být, že mezi investory je například i Justin Bieber.

Stamped – www.stamped.com – koupeno Yahoo v podobě akvizice lidí. V praxi to znamená, že služba samotná bude na konci roku ukončena a tým bude pracovat na něčem „velkém, mobilním a novém“. 

Stamped je jeden z mnoha pokusů o službu na sdílení informací o oblíbených restauracích, videích či hudbě přímo na mobilních telefonech. Stamped vznikl zhruba před rokem a zajímavé může být, že mezi investory je například i Justin Bieber.

Zdroj: Stamped + Yahoo!

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).