Hlavní navigace

Videotéka HBO GO vstoupila do Česka. Nabízí ji IPTV služba Netbox

2. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Online videotéka filmového kanálu HBO funguje už i v České republice. Jako první ji začal u nás nabízet exkluzivně IPTV operátor Smart Comp.

Online videotéka filmového kanálu HBO funguje už i v České republice. Jako první ji začal u nás nabízet exkluzivně IPTV operátor Smart Comp., o několik dní později se objeví i v síti AIM Networks společnosti Planet A. Zajímavostí je, že služba HBO GO není jako obvykle u zmíněného operátora vázána k předplatnému HBO. Všichni zákazníci Netbox Televize a AIM Televize ji získají zdarma.

K TÉMATU: Telefónica testuje videotéku HBO GO. Další operátoři jsou v jednání

„Naším společným cílem je podpořit vstup HBO GO na český trh, a proto jsme se rozhodli, že 3 měsíce bude služba HBO GO úplně zadarmo. Každý náš zákazník si jednoduše vygeneruje aktivační kód, který mu umožní příjem této služby na 2 zařízeních,“ uvedl pro server DigiZone.cz obchodní ředitel Netboxu Vítězslav Vojáček. Požadavkem pro funkčnost služby HBO GO je instalace přehrávače Silverlight. O vstupu této videotéky do České republiky se hovořilo již delší dobu, přibližně dva roky.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).