Hlavní navigace

Valeski rezignoval

7. 5. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Dosavadní šéf Eurotelu Terrence Valeski, nedávno odvolaný z postu jednatele firmy, dnes oznámil zaměstnancům společnosti svou rezignaci: „(…) je mi velmi líto, že Vám musím oznámit, že dnešního dne jsem podal svou rezignaci, s účinností od 8. listopadu 2004, v souladu se svou smlouvou. V průběhu následujících šesti měsíců, budu i nadále plnit veškeré své úkoly a pravomoci a podporovat firmu a naše vlastníky po nadcházející přechodné období. Budu i nadále řídit firmu tak, aby byl zajištěn…

Dosavadní šéf Eurotelu Terrence Valeski, nedávno odvolaný z postu jednatele firmy, dnes oznámil zaměstnancům společnosti svou rezignaci:
„(…) je mi velmi líto, že Vám musím oznámit, že dnešního dne jsem podal svou rezignaci, s účinností od 8. listopadu 2004, v souladu se svou smlouvou.
V průběhu následujících šesti měsíců, budu i nadále plnit veškeré své úkoly a pravomoci a podporovat firmu a naše vlastníky po nadcházející přechodné období. Budu i nadále řídit firmu tak, aby byl zajištěn úspěšný postup privatizačního procesu. Udělám maximum pro zajištění pokračování dobrých výsledků firmy pro naše vlastníky.“ 

Autor článku

Autor byl dlouho nezávislým konzultantem a publicistou, od 8.6.2015 je členem Rady ČTÚ. 35 let působil také jako pedagog na MFF UK v Praze.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).