Hlavní navigace

Televizní tipy na sobotu: Velké manévry, Harry Potter nebo Nesmiřitelní

13. 1. 2018
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní denpřed televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT2, 13:55 – komedie Velké manévry - malé posádkové městečko je co chvíli vzrušeno vojenskou parádou. Znovu a znovu se ženy se zalíbením dívají na vojáky v pěkných uniformách. Jedním z nich je Armand de la Verne, sukničkářský poručík 33. regimentu dragounů, jenž se před odjezdem na velké manévry vsadí s přáteli, že se do určené lhůty stane milencem ženy, kterou mu určí náhoda. 

  • Prima, 20:15 – detektivka Maigret a případ mrtvého muže - Rowan Atkinson, který se celosvětově proslavil jako věčný popleta Mr. Bean, si pro změnu zahrál slavného detektivního vyšetřovatele inspektora Maigreta. V příběhu z Paříže 50. let vyšetřuje vraždu hazardního hráče napojeného na brutální gang z východní Evropy. Díky Rowanu Atkinsonovi v hlavní roli a řadě výtečných herců v rolích vedlejších je Maigret a případ mrtvého muže detektivkou, kterou musíte vidět.

  • Nova, 20:20 – dobrodružný Harry Potter a Relikvie smrti, část 1 – Harry, Ron a Hermiona se vydávají na nebezpečnou misi, jejímž cílem je najít a zničit tajemství Voldemortovy nesmrtelnosti – viteály. Spoléhat musí jen sami na sebe a navíc jsou mezi nimi temné síly, které se je snaží rozdělit. 

Křisťálová Lupa 24 hlasovani

  • Nova Cinema, 22:20 – western Nesmiřitelní – stárnoucí zloděj a pistolník Will Munny od chvíle, kdy se oženil, pověsil pistole na hřebík. Jenže po smrti své ženy sám živoří s dětmi na malé farmě, a tak ho nouze donutí, aby se ještě naposledy chopil zbraně…

  • ČT1, 22:35 – historický Král Artuš - historický válečný snímek Antoinea Fuquy představuje legendárního hrdinu v jiné a méně romantické podobě, než jak ho známe z výpravných rytířských filmů. Artuš je po otci Říman, po matce Brit a ve druhé polovině pátého století slouží v Británii Římskému impériu. Velí šestici bojovníků, kteří, než dostanou svobodu, musí splnit ještě jeden poslední úkol.

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).