Hlavní navigace

Televizní tipy na pátek: Kočka na rozpálené plechové střeše, Lego příběh nebo Iron Man

12. 1. 2018
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

 Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • Nova Cinema, 20:00 – animovaný Lego příběh – obyčejný stavební dělník Emmet se nečekaně stane součástí podivuhodného bratrstva a spolu s ním se pouští do velkolepého dobrodružství. Skupinku rebelů čeká velká a nebezpečná výprava s cílem svrhnout ďábelského tyrana, lorda Byznyse. Nesmělý a nešikovný Emmet je však na takovou cestu zoufale nepřipraven…

  • Prima Max, 20:00 – drama Kočka na rozpálené plechové střeše – bývalý hráč fotbalu a pozdější sportovní reportér Brick už nějaký čas neustále pije. Nikdo přesně neví proč. Stáhl se do sebe a tráví většinu času přiopilý na pohovce. Až blížící se otcova smrt ho přiměje k nečekaným činům.

  • Nova, 20:20 – akční Iron Man - VIP dodavatele vyspělých zbraní pro americkou armádu Tonyho Starka unese na horké afghánské půdě teroristická skupina. Únosci požadují, aby začal vyrábět zbraně pro ně. Výjimečně talentovaný muž si ale v zajetí vyrobí „brnění“, které mu pomůže dostat se na svobodu. A tak se zrodí Iron Man…

CIF24

  • Prima, 21:45 – akční Brutální Hanna -  bývalý agent CIA dává své dceři Hanně profesionální vojenský výcvik v odlehlých finských lesích. Dívka vyniká výjimečnou silou i inteligencí. Když je připravena být profesionálním zabijákem, otec ji vyšle na nebezpečnou misi s cílem vraždit.

  • ČT2, 21:55 – krimiseriál V pasti - v městečku odstřiženém od zbytku světa sněhovou bouří řádí vrah. První díl islandského detektivního seriálu.

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).