Hlavní navigace

Provozovatel multiplexu 4 zlepšuje pokrytí sítě na Jesenicku

23. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„V následujících dnech budeme měřit nové pokrytí a přivítáme vaše reakce, jak v Jeseníku a okolí přijímáte celoplošné a regionální TV programy multiplexu 4,“ doplnil provozovatel.

Ostravská společnost Digital Broadcasting, za níž stojí hudebník a podnikatel Radim Pařízek, zlepšila v uplynulých dnech pokrytí multiplexu 4 na Jesenicku. Změna se konkrétně týká vysílače na rozhledně Zlatý Chlum. V této lokalitě došlo k instalaci nového anténního systému. Očekáváme proto zlepšení příjmových podmínek v samotném městě Jeseník, ale i v okolí, uvedl operátor a doplnil, že v souvislosti s optimalizací příjmových podmínek došlo k umístění vysílače na samotný vrchol rozhledny na Zlatém Chlumu.

CS24 tip temata

ČTĚTE TAKÉ: Multiplex 4 s kanály Novy změnil stanoviště jednoho ze svých vysílačů

V následujících dnech budeme měřit nové pokrytí a přivítáme vaše reakce, jak v Jeseníku a okolí přijímáte celoplošné a regionální TV programy multiplexu 4, doplnil provozovatel pozemní digitální sítě, společnost Digital Broadcasting. V multiplexu jsou šířeny celoplošné programy Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Relax, Rebel a Mňam TV. Programovou nabídku pak doplňuje v této konkrétní lokalitě regionální TV Morava. Od 15. prosince by obsah multiplexu 4 měla obohatit také nová televize Prima Comedy Central.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).