Hlavní navigace

Provozovatel multiplexu 4 zlepšuje pokrytí sítě na Jesenicku

23. 11. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„V následujících dnech budeme měřit nové pokrytí a přivítáme vaše reakce, jak v Jeseníku a okolí přijímáte celoplošné a regionální TV programy multiplexu 4,“ doplnil provozovatel.

Ostravská společnost Digital Broadcasting, za níž stojí hudebník a podnikatel Radim Pařízek, zlepšila v uplynulých dnech pokrytí multiplexu 4 na Jesenicku. Změna se konkrétně týká vysílače na rozhledně Zlatý Chlum. V této lokalitě došlo k instalaci nového anténního systému. Očekáváme proto zlepšení příjmových podmínek v samotném městě Jeseník, ale i v okolí, uvedl operátor a doplnil, že v souvislosti s optimalizací příjmových podmínek došlo k umístění vysílače na samotný vrchol rozhledny na Zlatém Chlumu.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: Multiplex 4 s kanály Novy změnil stanoviště jednoho ze svých vysílačů

V následujících dnech budeme měřit nové pokrytí a přivítáme vaše reakce, jak v Jeseníku a okolí přijímáte celoplošné a regionální TV programy multiplexu 4, doplnil provozovatel pozemní digitální sítě, společnost Digital Broadcasting. V multiplexu jsou šířeny celoplošné programy Nova Cinema, Fanda, Smíchov, Telka, Relax, Rebel a Mňam TV. Programovou nabídku pak doplňuje v této konkrétní lokalitě regionální TV Morava. Od 15. prosince by obsah multiplexu 4 měla obohatit také nová televize Prima Comedy Central.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).