Hlavní navigace

LinuxExpo 2006 - program nekomerční Free & Open Zone kompletní

28. 3. 2006
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Free & Open Zone – samostatná část konference a výstavy LinuxExpo 2006, věnovaná neziskovým a vzdělávacím projektům v oblasti Open Source Software, představuje svůj program. Ve středu 12. dubna budou moci návštěvníci nekomerční sekce Free & Open Zone ocenit např. dlouholeté zkušenosti s instalací a provozem linuxového internetového serveru a seznámit se s tím, jak vytvářet profesionální 3D grafiku pomocí programu Blender. Vedle toho se jim představí současnost a budoucnost platformy…

Free & Open Zone – samostatná část konference a výstavy LinuxExpo 2006, věnovaná neziskovým a vzdělávacím projektům v oblasti Open Source Software, představuje svůj program.

Ve středu 12. dubna budou moci návštěvníci nekomerční sekce Free & Open Zone ocenit např. dlouholeté zkušenosti s instalací a provozem linuxového internetového serveru a seznámit se s tím, jak vytvářet profesionální 3D grafiku pomocí programu Blender. Vedle toho se jim představí současnost a budoucnost platformy Mozilla, desktopový systém Xgl, nová verze tradiční české živé distribuce Danix, desktopové prostředí KDE či distribuce openSUSE.

Podrobné informace o kompletním programu, stejně jako formulář pro rezervaci míst, jejichž počet je omezený, naleznete na internetových stránkách LinuxExpa 2006.

Lupa je mediálním partnerem této akce.

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).