Hlavní navigace

Prima skončila v digitálním multiplexu 3, dnes se objeví v síti 2

31. 10. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
31. 10. 2008

Dnes v noci zmizela z digitálního multiplexu 3, který provozuje společnost Czech Digital Group, komerční televize Prima. Důvod je jasný, stěhování české komerční dvojky do sítě 2 Českých Radiokomunikací. Pokud budou chtít diváci sledovat Primu i nadále, musí si znovu naladit svůj set-top-box nebo televizor s integrovaným digitálním tunerem. Většinou je postup stejný. Stačí v receiveru vstoupit do položky Instalace a zvolit automatické ladění. Lépe však uděláte, podíváte-li se do svého manuálu.

Křisťálová Lupa 24 hlasovani

NEPŘEHLÉDNĚTE: Mapy pokrytí: síť 2 (Nova, Prima)

Majitelé přijímačů nově naladí v multiplexu 3 pouze kanály Óčko, Z1 a Public TV, v Praze ještě navíc religiózní TV Noe. Ke spuštění sítě 2, který bude Primu obsahovat, dojde dnes během dne a server DigiZone.cz vás o tom bude bezprostředně informovat. Jejím obsahem bude kromě české komerční dvojky také vysílání televize Nova. Ač se původně počítalo s tím, že Prima se objeví v multiplexu 3, své plány nakonec změnila. Vstup do sítě 2 oznámila televize sídlící na pražské Palmovce 30. září a postarala se tak zároveň o největší překvapení poslední konference Kulatý stůl, kterou náš server pořádal.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).