Hlavní navigace

Podívejte se exkluzivně na nové promo spoty Eurosportu

4. 4. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
4. 4. 2011

VIDEA UVNITŘ Panevropský sportovní kanál Eurosport se od zítřka převlékne kompletně do nového grafického vizuálu. Kromě nového loga a grafiky, které vám DigiZone.cz představil jako první již koncem ledna, vám nyní exkluzivně přináší několik upoutávek. Ty se na obrazovce objeví od úterý 5. dubna a budou také propagovat nový Eurosport. DigiZone.cz získal spoty přímo od centrály tohoto programu.

K TÉMATU: Podívejte se na nová loga Eurosportu a jeho novinky pro rok 2011

Věřili jsme, že je správný čas na modernizaci a dodání energie značce Eurosport, abychom reflektovali naši pozici vedoucího poskytovatele živých sportovních přenosů v Evropě a zároveň pokračovali v expanzi jako mezinárodní mediální skupina, uvedl již minulý týden při příležitosti představení nových komunikačních prvků s divákem výkonný ředitel Eurosportu Laurent-Eric Le Lay. Zajímavostí je, že v mezinárodních promo spotech se objeví i češti sportovci, například biatlonista Michal Šlesingr, sprinter Libor Žilka nebo snowboardista Martin Černík.

EBF - tip - heslo konference

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).