Hlavní navigace

Olympiádě přizpůsobí vysílací schéma také ČRo 1 - Radiožurnál

6. 8. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
6. 8. 2008

Na největší sportovní svátek letošního roku, olympijské hry v Pekingu, se připravuje nejenom veřejnoprávní televize, ale také rozhlas. Aktuální výsledky jednotlivých disciplín budou od 9. do 24. srpna na programu ČRo 1 – Radiožurnálu každou hodinu, místy se intervaly zkrátí. V případě, že bude někdo z českých reprezentantů bojovat o medaili, poběží přímá reportáž z jeho závodu. Ty nejnovější informace a výsledky uslyší posluchači pravidelně každou hodinu, řekl dnes vedoucí týmu reportérů v Číně Petr Souček.

EBF - tip - heslo konference

Předběžné schéma vysílání Radiožurnálu se bude den co den měnit podle aktuálního dění. Program budeme aktuálně měnit zejména podle postupu českých reprezentantů do finále, dodal Souček. Radiožurnál odvysílá v přímém přenosu buď celý závod, nebo jen pokusy našich sportovců a případně i těch, kteří rozhodnou o konečném výsledku. V pátek 8. srpna začne na Radiožurnálu rozsáhlé olympijské vysílání přímými vstupy ze slavnostního zahájení.

Zákulisní postřehy z ceremoniálu si bude možné poslechnout hned druhý den v rubrice Olympijský deník od pondělí do neděle v 7:20 a v pořadu Zápisník zahraničních zpravodajů, který se vysílá v sobotu a v neděli v 10:06, sdělila dnes prostřednictvím tiskové zprávy Nicole TobiškováČeského rozhlasu. Radiožurnál pak naváže vysílacím schématem speciálně vytvořeným pro celé období olympiády v Pekingu. Do programu se dostane každý den v 15:20 také pořad Osobnost her.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).