Hlavní navigace

Mr. Lin(x) k ježíškovi

16. 12. 1998
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Blížící se svátky vánoční poznáte nejen podle toho, že nikdo nemá na nic čas a v obchodech jsou neuvěřitelné tlačenice plné nerudných lidí, ale také podle speciálních nabídek, se kterými přicházejí nejrůznější firmy a služby. Zahanbit se nedal ani Mr. Lin(x).

Každý nový server, který se zaregistruje na stránkách Mr. Lin(x)e do systému výměny reklamních pruhů , dostane od Mr. Lin(x)e jako vánoční bonus kredit pro zobrazení 2000 reklamních pruhů na stránkách ostatních členů výměnného systému Mr. Lin(x). Tato nabídka platí pouze do konce roku 1998. Není jasné, kde se tyto dva tisíce navíc vezmou, protože na rozdíl od svých počátků nyní Mr. Lin(x) podle svých slov pracuje s výměnným poměrem 1:1, ale pravděpodobně je do systému „napumpují“ velcí garanti, jmenovitě Mobil server.

Mr. Lin(x) má řadu zajímavých možností a některými z nich převyšuje své konkurenty v podobě Billboardu a Wexlu.

  • Výměnný poměr reklamních pruhů je 1:1
  • Reklamní pruh se zobrazuje na vršku stránky, nikoliv někde dole. Tím se maximalizuje jeho působení, pruh se neztrácí mezi dalšími na spodku stránky.
  • Reklamní pruh z Mr. Lin(x)e nemá u sebe žádnou identifikaci systému Mr. Lin(x) – lze jej snadno používat i v pozicích komerčních pruhů, když nejsou vyprodány.
  • Každý reklamní pruh má svůj unikátní ALT tag a popisek pod bannerem, čímž se pruhy zhodnocují i v případě vypnutých obrázků. Tato funkce je u výměnných systémů naprosto unikátní.
  • Propracované uživatelské rozhraní s mnoha funkcemi umožňuje široce definovat reklamní působení pruhů, sledovat statistiku pruhů na vlastním serveru i působení pruhu na serverech členů. Komfortní grafy a přehledné tabulky dávají okamžitý přehled – pokud nechcete používat fines systému, není potřeba sledovat složitější analýzy.

Mr. Lin(x) také do nového roku připravuje zajímavé služby – především možnost nechat si za reklamní pruhy zobrazené na zúčastněných stránkách platit a také možnost placené kampaně pořádat. Díky těmto modulům by měli mít členové systému možnost proměnit si Mr. Lin(x)e za plnohodnotný systém managementu reklamy na vlastním serveru, což by jim ušetřilo vysoké výdaje za jiné profesionální systémy.

Marek Antoš

Křisťálová Lupa 24 hlasovani


Starší, související články:

* Mr. Linx znovu na scéně – znovu a úplně jinak
* Já na bráchu, brácha na mě

Autor článku

Autor je někdejším šéfredaktorem serveru Lupa. V současné době už se psaní věnuje pouze v míře menší než malé, a to zásadně pro radost.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).