Hlavní navigace

Média a svět z vyhlašování výsledků ankety Křišťálová Lupa 2009

30. 11. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V online archivu České televize si můžete přehrát včerejší vydání pořadu Média a svět, které se věnuje naší anketě Křišťálová Lupa 2009. Pořad se tentokrát natáčel přímo v pražském divadle Archa, kde proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění. Přehled vítězů již čtvrtého ročníku ankety hledající to nejlepší a nejzajímavější na českém Internetu nabízí i zdejší článek Známe vítěze ankety Křišťálová Lupa 2009. Na stránkách ankety je pak připravena také fotogalerie ze slavnostního…

V online archivu České televize si můžete přehrát včerejší vydání pořadu Média a svět, které se věnuje naší anketě Křišťálová Lupa 2009. Pořad se tentokrát natáčel přímo v pražském divadle Archa, kde proběhlo slavnostní vyhlášení výsledků a předání ocenění.

Přehled vítězů již čtvrtého ročníku ankety hledající to nejlepší a nejzajímavější na českém Internetu nabízí i zdejší článek Známe vítěze ankety Křišťálová Lupa 2009. Na stránkách ankety je pak připravena také fotogalerie ze slavnostního předávání cen.

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).