Hlavní navigace

HBO spustilo mobilní verzi svého webového portálu

25. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
25. 8. 2010

Společnost HBO Česká republika spustila speciální webový portál, který je uzpůsoben pro fungování v mobilním telefonu. Zájemci ho najdou na adrese http://m.hbo.cz. Takovouto podobu webu z českých televizí provozuje například zpravodajská ČT 24. Všechny mobilní telefony si ale nemusí s obsahem poradit. Jsou zde totiž například i videa, se kterými mohou mít přístroje bez operačního systému problémy.

ČTĚTE TAKÉ: HBO nabídne premiérový seriál o mafii a pět vlastních českých dokumentů

Zájemci o tento filmový kanál najdou ve svém mobilním telefonu například aktuální zpravodajství ze světa stříbrného plátna, to je věnované především Hollywoodu, rozhovory s herci a také informace o filmech, které jsou na HBO vysílány. V horní části stránky jsou pak mimo jiné záložky Program (zde je pouze schéma HBO) a Vyhledávání. I přesto, že jsme byli při používání portálu v 3G síti jednoho z mobilních operátorů, některé stránky se načítaly velmi pomalu.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).