Hlavní navigace

V Brně proběhl první casting Česko Slovenské Superstar

22. 6. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
22. 6. 2009

Od pátku do neděle se v Brně uskutečnil historicky první casting společné Česko Slovenské SuperStar, na který dorazilo přes 3000 lidí. Do společného projektu TV Nova a slovenské TV Markíza se přihlásilo přes 10 tisíc nadějných zpěváků a zpěvaček, počet ale zatím není konečný. Někteří se mohou přihlásit i dodatečně, pokud to ještě nestihli.

K TÉMATU: Nova s Markízou společně představily projekt Česko Slovenská Superstar

MMF24

Před branami areálu brněnského výstaviště se první nedočkavci shromáždili už v šest hodin ráno, aby na řadu přišli co nejdřív, napsal portál TN.cz. V areálu vyrostlo i provizorní jeviště, kde se mohli zájemci o účast v soutěži rozezpívat a rozcvičit před tím, než předstoupili před porotu. Po Brně budou následovat ještě další tři castingy – 24. června v Bratislavě, 28. června v Praze a 7. července v Košicích. Výherce prvního ročníku společné „federální“ SuperStar získá nahrávací smlouvu a roční televizní kontrakt v hodnotě 100 tisíc eur.

DALŠÍ INFORMACE: Česko Slovenská SuperStar také na webu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl šéfredaktorem severu Digitálně.tv, oficiálního státního informačního webu k přechodu na digitální televizní vysílání. V minulosti vedl internetové deníky RadioTV.cz a RadioTV.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).