Hlavní navigace

Názor k článku Kladivo na úložiště. Nova a Prima přitvrdily vůči nelegálně sdílenému obsahu od A. S. Pergill - Jestliže odborník - matematik napíše, že nebyl podán...

  • 2. 7. 2024 11:24

    A. S. Pergill

    Jestliže odborník - matematik napíše, že nebyl podán důkaz, že je uvedený typ šifrování neprolomitelný nějakým dosud neznámým algoritmem, tak mu věřím i přesto, že bych příslušné vzorečky, jimiž argumentuje, držel s 50% pravděpodobností vzhůru nohama.

    Tužka se pro svou smazatelnost neužívala. Za první republiky, přes protektorát a snad ještě nějaký čas po válce existovaly "ředitelské tužky", které měly "tuhu" podélně složenou z velkého množství pastelkových náplní různé barvy. Přístup k nim byl omezený, jako např. za komunistů přístup k cyklostylovým blanám. Zfalšovat podpis "ředitelskou tužkou" bylo velmi nesnadné. Dokonce i s ní, protože bylo možno porovnat s dokumenty podepsanými před a po, zda byla tužka inkriminovaného podpisu stejně "opsaná".

    Asi by pouhý podpis nestačil, musel byste mít záznam pohybů jeho ruky. Dosti podrobný.

    Budete se divit, ale tajné služby tu nejsou od toho, aby falšovaly moje maturitní vysvědčení (už proto, že by falsifikát neobstál v konfrontaci s archivem gymnázia), ale spíš vygenerují dokument, že se pan Filip Jirsák zavázal ke spolupráci s ruskou (nebo jakoukoli jinou) tajnou službou.

    Pokud jsou tajné služby tím jediným, kdo má backdoors, neexistuje pro ně důvod to nepoužívat.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).