Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Kladivo na úložiště. Nova a Prima přitvrdily vůči nelegálně sdílenému obsahu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 1. 7. 2024 15:15

    Danny

    Ja bych vam klidne predlozil papiry, ze kterych uz toho taky moc neprectete :-) Treba takove popularni uctenky na termopapiru, ze? A v obecne rovine je beztak blbost dulezita data ukladat na jeden nosic. Ty digitalni muzu mit jednoduse na vice mistech, zalohovana - a pokud se s tim nechcete matlat sam, muzete vyuzit sluzeb nekoho, kdo tu perzistenci vyresi za vas... uz vidim, jak svuj papirovy archiv mate alespon dvakrat - a pokud to outsourcujete, tak i to vas vyjde draz. A nejspis o ten papirovy spolehlive prijdete pri prvni zivelne pohrome. Ostatne povodne v roce 2002 zlikvidovaly... ehm... treba spoustu ucetnich dokladu, ze? :-)

    Elektronicky podpis zfalsujete jen za predpokladu, ze drzite muj privatni klic a vite k nemu heslo. Rozhodne nehrozi, ze by muj elektronicky podpis narozdil od listiny u toho notare vzniknul bez techto zakladnich artefaktu. No tak smele do toho, teoretizujete tu hezky... ale v prakticke rovine placate nesmysly.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).