Hlavní navigace

TV Noe měla technické problémy, ráno byla bez signálu

14. 9. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
14. 9. 2009

Religiózní stanice TV Noe, která sama sebe označuje jako televizi dobrých zpráv, měla dnes ráno ve všech svých distribučních trasách technické problémy. Nejprve mohli diváci sledovat delší dobu pouze černou obrazovku, chybělo i logo stanice, poté se objevil náhradní program s textovou informací, ve které se stanice divákům omluvila, ovšem důvod výpadku neuvedla.

EBF - tip - heslo konference

TV Noe je v České republice unikátem, protože není placena z reklamy, ale na její vysílání přispívají sami diváci, kteří mohou na její konto poslat libovolnou částku. Nedávno stanice své ovečky také žádala, aby přispěly na její provoz, jelikož má dluhy. Program šíří svůj signál prostřednictvím terestrického digitálního multiplexu 3 v Praze, ale pouze na původních vysílačích společnosti Czech Digital Group (CDG) na 46. kanálu, a také prostřednictvím satelitní pozice Astra 23,5 st. východně. Její signál je šířen i ve vybraných kabelových a IPTV sítích.


Textová informace, kterou viděli diváci po obnovení vysílání. Foto: autor

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).