Hlavní navigace

TV Barrandov si registruje znělky nových pořadů, v novinách inzeruje svoje zprávy

17. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTO „Hlavní zprávy jsou jen jedny,“ hlásá inzerát, který se objevil v dnešním vydání celostátního deníku MF Dnes. TV Barrandov ve znělce Hlavních zpráv využije motiv zeměkoule.

Pět ochranných známek s vizuální podobou znělek a log nových pořadů si nechala u Úřadu průmyslového vlastnictví registrovat televize Barrandov. Ve čtyřech případech jde o pořady, které stanice avizovala nasadit do vysílání hned po Novém roce, jeden pořad Barrandov dosud nekomunikoval. Ochranné známky se týkají vizuálů k pořadům Česká tajenka, Na plac!, Prominenti, Kolik to stojí a Pivoviny. Barrandov dnes zároveň zahájil tiskovou kampaň na svoje Hlavní zprávy.

K TÉMATU: TV Barrandov zredukuje Animáčka a zavede zpravodajskou hodinu jako na Primě family

EBF - tip - heslo konference

Inzerát s mottem „Hlavní zprávy jsou jen jedny“, fotografií moderátorů Petra Lesáka, Jany Adamcové a Jiřího Chuma a informací o vysílacím čase 18:45, v němž bude hlavní zpravodajská relace Barrandova od Nového roku začínat, vyšel například v dnešním vydání celostátního deníku MF Dnes. Grafika zjevně připomíná někdejší vizuál Zpravodajského deníku na televizi Prima, s nímž Hlavní zprávy Barrandova pojí i moderátor Jiří Chum, který hlavní zpravodajskou relaci na Primě dlouhá léta uváděl.


Foto: Jan Potůček, DigiZone.cz

Inzerát televize Barrandov v pondělním vydání deníku MF Dnes

Z registrovaných ochranných známek je patrné, že Barrandov využije u všech pořadů chystané zpravodajské hodiny, s výjimkou bulvárně pojatých Prominentů, motiv zeměkoule a stejný font písma. Kromě Hlavních zpráv má takový vizuál i znělka pořadu Kolik to stojí, který bude zpravodajskou hodinu zakončovat těsně před 20 hodinou, ale i zcela nový pořad Pivoviny, o kterém dosud Barrandov nezveřejnil žádné informace. Pořady Na plac! a Česká tajenka budou každodenní podvečerní soutěže.


Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví

Vizuály nových pořadů, které si nechala registrovat televize Barrandov

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).