Hlavní navigace

TV Barrandov si registruje název a logo Bez cenzury. Pro pořad Radka Johna?

30. 1. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Televize se k ochranné známce nevyjádřila, název ale evokuje připravovaný investigativní pořad, který pro Barrandov připravuje někdejší šéf publicistiky Novy Radek John

Investigativní pořad Radka Johna pro televizi Barrandov už zřejmě má název i logo. Stanice si nechala u patentového úřadu registrovat ochrannou známku na název a grafické zpracování loga Bez cenzury. V aktuálních programových plánech na druhou polovinu února pořad tohoto názvu zatím chybí, mluvčí Barrandova Martina Slavíková na dotaz serveru DigiZone.cz ohledně využití známky a nasazení pořadu do vysílání nereagovala.

ebf - tip - debata

K TÉMATU: Radek John má pro TV Barrandov připravit nový pořad ve stylu Na vlastní oči

Radek John, který od roku 2010 vede politickou stranu Věci veřejné, je poslancem a krátce byl i ministrem vnitra v dnešní vládě Petra Nečase, oznámil spolupráci s TV Barrandov loni v říjnu. Podle pozdějšího vyjádření vydavatelství Empresa Media, která stanici vlastní, má John pro Barrandov připravit magazín podobný pořadu Na vlastní oči, který léta vedl na Nově. John zároveň nadále zůstává poslancem, na funkci předsedy Věcí veřejných ale podle svých slov už letos nebude kandidovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).