Hlavní navigace

Názor k článku Televizor Sony KDL-32NX500: povedený design, ale jinak (skoro) samá zklamání od Nodar - jsem už dlouho přesvědčený, že od Sony nelze...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 4. 2010 13:56

    Nodar
    jsem už dlouho přesvědčený, že od Sony nelze čekat dobrý poměr cena/výkon. Co se tahle firma začala angažovat v hudebním a filmovém průmyslu (Sony Music, filmová studia MGM ...) přestala být na špici. Ne že by na to neměla, ale nechce!

    - když celý svět poslouchal MP3, Sony ten formát stále odmítala a tvrdohlavě tlačila svůj formát Atrac
    - když letí světem HD a na trhu je plno levných diskových HD playerů, Sony uvede přístroj jako je SMP-U10 vhodný tak na přehrávání DivX filmů bez titulků, ale na matrošky zapomeňte. Pochopitelně, Sony tlačí Blue Ray.
    A proto má teď doma plno lidí kamery na mrtvý Memory Stick zatímco na trhu jsou SD karty s větší kapacitou a za menší peníz ... a tak to bude dál až do skonání světa :-)

    Ne vážně, Sony je pořád skvělá firma, ale když hledám konkrétní produkt s určitými parametry, vždy skončím jinde. Na druhou stranu pro někoho, kdo potřebuje do své luxusní vilky TV do dětského pokojíčku na přehrávání pohádek z DVD je tahle TV nejlepší volba, protože se za ni nebude muset před návštěvou stydět ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).