Hlavní navigace

Televizní tipy na úterý: Fotbalové utkání Česka s Ázerbájdžánem, Sudá a lichá nebo Walesa

11. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní den před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v rámci naší pravidelné rubriky.

Každý den nabízíme výběr několika zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, učiňte tak prosím v diskusi pod tímto článkem.

  • ČT Sport, 20:15 – přímý přenos fotbalového utkání Česko – Ázerbájdžán - přímý přenos utkání kvalifikační skupiny o postup na MS ve fotbalu 2018 z Ostravy-Vítkovic.

  • Barrandov Plus, 20:20 – komedie Suchá a lichá - Jedna z nejproslulejších komedií dvojice Bud Spencer a Terence Hill. Tentokrát opět musí oba kumpáni spojit síly, aby společně zlikvidovali bandu, která chce zabránit loďstvu Spojených států ve vítězství v soutěži námořních sil. Pomocí různých sázek, her a soutěží se oba dostanou až do samotného hlavního stanu zločineckého gangu.

  • ČT Art, 21:05 – Walesa: člověk naděje – příběh Lecha Walesy, který se stal vůdcem protitotalitního polského hnutí Solidarita. Předposlední film v neděli zesnulého polského režiséra Andrzeje Wajdy z roku 2013.

CIF24

  • Nova Cinema,  22:20 – krimi Jesse Stone: Bludiště pochybností - šéf se vrací do práce. Šokující dvojnásobná vražda otřese poklidným městem Paradise od základů. Stone je povolán zpátky do akce. Jeho bývalé policejní oddělení je téměř prázdné, a tak mu nezbývá, než spoléhat na svou profesionální intuici a pustit se do pátrání na vlastní pěst.

  • ČT 2, 00:05 – dokument Těžký život diktátora – francouzský dokumentární esej je věnován chování vůdců, kteří převzali za další lidi odpovědnost za řízení věcí veřejných, aniž by se jich na to ptali. Autoři ironického filmu se pokoušejí pochopit slabosti těchto „velkých lidí“. Saddám Husajn se rád dobře oblékal, vůdce KLDR Kim Čong Il si potrpěl na opulentní stravu. Zvláštní kapitolou jsou otcové lidu v bývalých sovětských středoasijských republikách.

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).