Hlavní navigace

Televizní tipy na středu: Charlie Barlett, Četník se žení a Poklad na Stříbrném jezeře

8. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEA – Pokud se chystáte strávit dnešní večer před televizní obrazovkou, nabízíme vám několik programových tipů v naší každodenní rubrice.

Každý den vám nabízíme výběr zajímavých pořadů, které by vám neměly ujít. Výběr je čistě individuální a omezuje se především na neplacené, volně šířené programy. Tipy pro vás vybíráme z česky a slovensky vysílajících televizí. Pokud chcete sami ostatním doporučit nějaký pořad, můžete tak učinit v diskusi pod touto zprávou.

  • Nova Cinema, 20:00 – komedie Charlie Barlett – Charlie Bartlett je bohatý syn problémových rodičů. Do školních kolektivů nesnadno zapadá, a tak je vyloučen z několika soukromých škol za různé přestupky, až nakonec musí do státní školy. Ne že by tam zrovna zapadl, ale dostane výborný nápad – otevře si psychiatrickou poradnu pro spolužáky na školních záchodcích. Americká komedie (2007)

  • TV Barrandov, 20:15 – komedie Četník se žení – Nejprve ji pronásledoval jako neukázněnou řidičku a pak se do ní zamiloval. Francouzská komedie (1968)

  • ČT art, 20:25 – dokument Michael Jackson: Bad 25 – Americký dokument mapuje vydání stylotvorného alba „Bad“ krále popu z roku 1987. (2012)

EBF - tip - heslo konference

  • ČT 1, 21:05 – western Poklad na Stříbrném jezeře - Vinnetou a Old Shatterhand v souboji s bandity o mapu k bájnému pokladu. Německo-jugoslávský western (1962)

  • ČT 2, 22:00 – drama O myších a lidech – Nejlepší plány myší a lidí nejednou pejr jen a plevy sklidí. Film podle novely Johna Steinbecka. Americké drama (1992)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).