Hlavní navigace

Názor k článku Takhle se to dělá, zní ze Slovenska po zrušení RTVS. Co všechno se mění? od RRŠ - Tak ona žádná jedna politická strana SPOLU není,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 7. 2024 19:46

    RRŠ

    Tak ona žádná jedna politická strana SPOLU není, takže pokud vyberete zástupce třeba sedmi z politických stran zastoupených v Parlamentu, najednou to vypadá, že je ten výběr provládní. - a pokud je budete brát za jeden subjekt, tak naopak dostanou neúměrně prostoru minoritní extrémy. Vybrat to jinak, aby to dávalo smysl, je strašně těžké.
    Pan Turek je člověk, kterému bych já osobně nedopřál ani hlasu, ani sluchu - tak osoblivého člověka aby jeden pohledal.Nicméně jsem si žádné akce antiTurek nevšiml ani v televizi, ani v chování vlády.

    Pokud se někomu nelíbí, co (jak) vysílá Česká televize, a nelíbí se mu, jak vládně naše vláda, neměl by z prosté korelace některých (!!!) názorů televize a vlády vyvozovat ani že televize jde na ruku vládě, ani že vláda je stvořena televizí.
    Ostatně: kritiky vlády, vládních stran, případně koalic, je v České televizi poměrně dost.
    A představa, že vyváženost znamená, že k debatě o kulatosti Země musíte pozvat k jednomu astronomovi a jednomu astronautovi ještě jednoho zastánce teorie, že Země je placatá, a jednoho konspiračního teoretika, je poměrně dost zcestná.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).