Hlavní navigace

Názor k článku Stalo se: U:fon s etickým kodexem od Barbar - Myslím si, že na domovní prodej se hodí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 8. 2007 9:36

    Barbar (neregistrovaný)
    Myslím si, že na domovní prodej se hodí spíš věci ve stylu "Vesmírných lidí", obarvená mouka značky Herbalife, nebo Jar, kterej si můžete naředit vodou značky Amway :-))

    Z těch seriozních nabídek telekomunikací bych viděl asi tak, jen to, že mi u dveří zazvoní týpek a poví něco jako "Kámo, zařizujeme tady takovou menší síť rychlost je xx kbit/s, datově neomezený, cena xx Kč k instalaci potřebuješ to a to a nebo Ti to zařídíme my za xx Kč... chceš se přidat?"

    Co se týče telefoních operátorů, tak myslím, že každej z nich má svůj web, kde se dá dočíst vážně hodně informací... a komu se nechce hledat dvacet vyjímek u každé služby v obchodních podmínkách, tak existují zpravodajské servery zaměřené na mobilní komunikace, kde pravidelně vychází články, které informují o kompletních cenách včetně DPH a vážně všech podmínkách atd. :-)) Stačí si to přečíst a hned vím, kterej operátor je pro mě vhodnej a kterej ne... a taky kterej tarif :-))
    Takže předpokládám, že kdo umí číst, tak si to přečíst může a domovní prodejce tudíž K NIČEMU NEPOTŘEBUJE! A ta část populace, která číst neumí, by si třeba ze své blbosti nějakou nevýhodnou službu i pořídila, ale zase na to nemá dostatek finančních prostředků, takže i v tomto případě jsou dealeři zbyteční! :-)))

    Ještě jako perličky na závěr uvedu rozhovor s dealerem O2:
    Zastavil mě v centru boreček oblečenej do modré a bílé... Hned mě bylo jasný, že buď je to dealer O2! (Sice by to ještě mohl být třeba i člen ODS nebo fotbalovej fanoušek Sigmy Olomouc - ale Ti nikdy neoslovují komlemdoucí bez doprovodu policie, proto jsem tyto možnosti zavrhl :-))

    Dealer: "Můžu mít na Vás jednu otázku?"
    Já: "Ale určitě, to není žádný problém!"
    Dealer: "Jakého používáte mobilního operátora?"
    Já: "Vodafone."
    Dealer: "a.." chtěl ještě něco říct...
    Já: "Naschledanou." Otočím se a odcházím :-))))

    Měli jste vidět, jak čuměl :-))) Chtěl jednu otázku, tak ji dostal :-DDD

    Takže tak se musí na tu pakáž! A doporučoval bych to každýmu... jo... a mimochodem mi rok před tím, dealeři ještě Eurotelu (konkrétně jedna slečna) vynadala do pi*í, kreténů a debilů, jen proto, že jsem používal pro hovory, ještě jako student, kombinaci Odepiš od Vodafonu + VoIP hovory a moje měsíční náklady byly do 100Kč a tak mi neměla co nabídnout :-)) Takže super přístup k lidem!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).