Ano, věci z nových materiálů, ale ne stejným stylem. Naschvál je to dělané tak, aby starý kus oblečení, kterým je inspirován nový trend, vypadal jinak, než ten nový. Ona i ta chvilková trendy mánie kolem ponožek v sandálech (což je skutečně nechutná věc), byla udělána tak, že se čeští buránci najednou trendovými rozhodně nestali. Vypadalo to prostě jinak, vkusněji. Ale i tak hrozně, takže není divu, že se to neuchytilo a čeští sandálníci nadále zůstávají všem k smíchu.
Člověče asi neumíš dobře číst... protože sem jasně napsal, že se nosí a opět vyrábí různé staré věci z nových materiálů vyrobené stejným stylem... No nic spi dál... Modní návrháři a dizajnéři když dochází nápady a kšefty aby bylo zas co konzumně vyrábět... tak se inspirují častokrát minulostí... hlavně 20 století toho koloběhu je příkladem...
Kukykuku, nemáte pravdu. Retro je dobré pouze cíleně umístěné a se vkusem, minimum retro věcí se poté uchytí a je dobré. Nelze si vzít staré oblečení co se vrací do módy a říct si, že jsem in. Trendy to vždy obmění a zkrátka i když se jede v určitém úseku retro, chtě nechtě musíte koupit nový produkt, protože retro nikdy není stoprocentní okopírování něčeho starého. A asi každý z nás chce vypadat dobře a být oblečen podle trendů, takže s retrem to chce pracovat opatrně. Vědět jestli je v trendu a umět ho dosadit a upravit pro konkrétní současný požadavek.
A ohledně studia, tak jako výrobek může umět z více jak poloviny zaujmout designem a vzhledem, stejně tak to funguje i u televizních pořadů. Kulisy jsou proto extrémně důležité a pracuje na nich mnoho lidí. Zákazník vnímá nejdříve očima, proto jsou reklamky a proto se do log, grafik a designu tolik investuje. A je to správné. Stejně tak to je u jídla, raději si dáte podle fotky luxusně naaranžované jídlo, než nějaký přehozený bůček na chlebu. Vyberete si očima a když se zadaří, tak jste spokojeni i chuťově. Ale vždy vsadíte na jídlo, co vypadá lépe, protože mozek nejdříve vše zpracovává zrakem. Ostatně proč myslíte, že se do luxusních restaurací vrací jídla typu vepřové, jehněčí koleno, oháňka, někde dokonce ovar? Nikomu to vlastně nechutná, ale teď už vám kolem toho udělají takovou parádu, že si to rádi dáte. Protože se vám sbíhají sliny už podle fotek. Jak to pak zachutná, to už záleží na umu kuchaře. Ale hlavní je umět člověka oslovit a to jde vždy nejlépe vizuálně.
Jinak studio průměrné, ale určitě lepší než to skladiště co teď měli pět let. To buď vymyslel člověk na tripu, nebo Nova opravdu neměla ani korunu. Horší je snad už jen studio toho pořadu s hosty co uvádí Karel Šíp.
Už si vzpomínám, kde jsem to viděl :D To je jasná inspirace.
https://www.youtube.com/watch?v=V3HZGwcsUQs
Jestli sis "Inde" nevšiml? tak móda když neví co by ještě vymyslela? tak kvůli kšeftům oprašují už kdysi osvědčený "kabáty" jen v novějším materiálu a říkají tomu Retrománie... a pak se to znova kolem toho vše "točí"... Zrovna tak by si to mohl říct i o žiletkách co se teď postupně přestávají používat návratem k přirozenosti přírody a tak i ty Tv studia prostě vyzkouší věci co mohou a jsou nad časové... Jinak zde jsme na serveru o elektronice a byl jsi někdy v obchodech... co tam vidíš?... též nové "kabáty" hlavně u rádií a minivěží "hozené" do starších dob... Každopádně kulisy nedělají pořad pořadem... Rozhodující je obsah a osazenstvo zda je pro sledovače programů akceptovatelné... To ty jen tvé pocity neovlivní... No znovu ti připomenu, že ty přece se na české televize nedíváš tak proč prudíš... Všem vždy nabízíš ať sledují němce atd. zahraničí vyvěšuješ aby se dívali ač třeba neznají jazyky nebo o cizinu nemají zájem či mají jiný vkus pořadů a stanic... Tak se na to české vůbec ani čtením článků nedívej když už to kritizuješ rovnou k „zániku?“… a sleduj tvou milovanou cizinu… Jo?...
Sorry, ale tohle je v roce 2015 absolutně nemoderní. Je to dobový design, který doslova oslavuje 50. léta.
http://www.thisisdisplay.org/collectionimages/sutnar_pink_01.jpg