Hlavní navigace

Slovenská Central TV spustila na satelitu ostré vysílání

23. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
23. 5. 2008

O více než týden dříve zahájila dnes na satelitu vysílání slovenská regionální televize Central TV (CE TV). Signál je šířen z družice Thor na pozici 0.8 st. východně. Jak uvádí na svých webových stránkách, je určena především pro oblasti Nitra, Bratislava, Topoľčany, Trnava, Trenčín, Piešťany, Pezinok, Dunajská Streda, Zlaté Moravce, Hlohovec, Vráble, Nové Zámky, Šaľa, Galanta , Sereď, Levice, Myjava a Stará Turá. Dosud byl kanál dostupný pouze prostřednictvím MMDS signálu z vysílačů Nitra – Zobor, Javorina a Bratislava – Kamzík.

TV Central přináší ve svém vysílání informace z politiky, ekonomiky, kultury, sportu a dalších oblastí společenského života. Televize se na svých stránkách chlubí vysokou sledovaností, za kterou má vděčit množstvím původního zpravodajství a publicistických relací a také pozornosti událostem, kterým se ostatní média nevěnují. Regionální kanál vysílá 24 hodin denně z Nitry a v programu je zařazeno celkem dvaadvacet relací.

ebf - tip - debata

Parametry příjmu: Thor 3 (0,8 st. západně), 12,169/H, SR 28000, FEC 7/8, vysílání volné (FTA). Ostrý start byl původně naplánován až na 1. června.

FOTO: Screen z vysílání Central TV (JPG, 31 kB)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).