Hlavní navigace

Seznam zachoval u Streamu.cz i jeho původní verzi, veřejně o ni ale nehovoří

22. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Původní verze Stream.cz už neobsahuje nová videa. To poslední, které si tu můžete zobrazit, pochází přesně z doby, kdy se původního vizuálu tato platforma vzdala.

Společnost Seznam, která je provozovatelem stejnojmenného vyhledávače, přesně před týdnem oblékla do nového kabátu internetovou televizi Stream.cz. Jak upozornilo server DigiZone.cz několik čtenářů, firma ale nechává nadále běžet i původní verzi této platformy, veřejně ji ale nikde nepropaguje. Částečně to však naznačila v rámci své tiskové zprávy. Nová podoba Stream.cz již nepočítá s videi, která nahrají sami uživatelé. Ti se nemusí bát, že o ně přijdou. Budou však dostupná jen při zadání přesného odkazu, uvedl produktový manažer Stream.cz Martin Kunčický.

EBF - tip - heslo konference

ČTĚTE TAKÉ: Internetová televize Stream.cz ode dneška v novém kabátě

Uživatelé ale nejen, že si mohou zobrazit svůj původní profil, ale právě také předchozí verzi internetové televize Stream.cz. Ta se návštěvníkovi stránek objeví po zadání adresy: http://old.stream.cz/. V této podobě Streamu se však už neobjevují nová videa. Na uživatelská videa je však možné přistupovat rovnou přes stejnojmenný odkaz. Poslední video, které sem bylo nahráno, pochází z 30. září, tedy doby přibližně 14 dní před přechodem na nový vizuál. Internetová televize Stream.cz v současné době sází hlavně na pasivní sledování. Zájemce pouze stránku navštíví a video už se samo spustí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).