Hlavní navigace

Seriál Kriminálka Anděl se vrací na televizi Nova s další řadou

26. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
26. 2. 2010

Kriminálka Anděl, seriál televize Nova, jehož vzorem bylo slovenské Mesto tieňov, se vrací na obrazovku české komerční jedničky. Stanice tak nakonec mění své rozhodnutí, že do jarního schématu nezařádí žádný ze svých nových seriálů, které si tzv. schovávala v šuplíku. Případům fiktivního týmu pražských kriminalistů budou vyhrazeny pondělní večery. Úvodní díl s názvem Minuta ticha uvidí diváci již 8. března ve 20 hodin, uvedla mluvčí Novy Michaela Fričová.

Nova slibuje, že nové epizody Kriminálky Anděl se více zaměří na popis prostředí, v němž se vyšetřovaný zločin stal. Divák společně s detektivy nahlédne například do podzemních šachet Prokopského údolí, do azylového domu plného žen, které by si rády vyřídily účty s bývalými partnery, podívá se na skládku komunálního odpadu nebo se také seznámí s praktikami zlodějů uměleckých památek, přiblížila Fričová. V hlavní roli uvidí diváci opět Martina Stropnického. Kriminálka Anděl je natočena v HD kvalitě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).