Názor k článku Senzory Martina Malého: O fenoménu „kurvítek“ od krakonoš - vlaspes: Proč dávat řezníkovi A 200 Kč, když od...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 4. 2017 15:16

    krakonoš (neregistrovaný)

    vlaspes:
    Proč dávat řezníkovi A 200 Kč, když od řezníka B dostanu tutéž kvalitu za polovic? Já mám na venkově sadu prodejců masa a zeleniny, kteří oficiálně žádnou živnost neprovozují a u těch nakupuji kvalitu, kterou dělají jen pro sebe a vybraný okruh známých, pochopitelně bez DPH a EET. (např. 13 kilová krůta vykuchaná s drůbky, čerstvě poražená za 500 Kč).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).