Hlavní navigace

Samsung v Monaku představuje inovace pod heslem Smarter Living

11. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Samsung
Zákazníci se tak mohou těšit na bezrámečkové prohnuté televizory typu SUHD, novou edici chytrých hodinek či „rodinné centrum“ v podobě chladničky Family Hub.

Tzv. Evropské Forum Samsungu navazuje na lednový veletrh spotřební elektroniky CES v Las Vegas, kde firma získala 80 ocenění, včetně ceny za nejlepší inovace v oblasti televizorů: Best of Innovation Award in TV.

V Monaku se dnes představuje škála produktů určená především pro evropský trh, a protože tam DigiZone.cz má svého zástupce, budete mít možnost v nejbližší době získat informace takříkajíc z první ruky.

ČTĚTE TAKÉ: Samsung KS9500 SUHD: „bezrámečkový“ design a nové funkce systému Tizen

Samsung UE55JS9002T (SUHD): parádní obraz ze všech zdrojů až za hranice možného

Televizory Samsung 2016 mají mít jednodušší ovládání

Co je zatím známo, Samsung odhalil novou řadu televizorů s technologií SUHD (modely 2015 byly na DigiZone.cz výborně hodnoceny, například UE55JS9002T), u kterých navíc slibuje lepší a jednodušší ovládání a také rychlejší reakce operačního systému Tizen. Ten se už tak v posledních verzích, podle našich testů, hodně vylepšil…


Autor: Jan Brychta

Výrobce se rovněž chlubí tím, že jeho SUHD TV 2016 jsou vyrobeny zcela bez kadmia. Podporují také tzv. vysoký dynamický rozsah HDR zprostředkující mj. vyšší kontrast světlých a tmavých míst.

Pokud se to potvrdí, hodně zajímavá by mohla být také technologie Ultra Black, podle Samsungu „významně snižující odraz světla“…

MMF24

Nové modely SUHD televizorů se mají objevit na jaře 2016 a jejich začátek hledejte v řadě 7000, konec pak u prémiové série 9000.

Oznámen byl i Ultra HD (4K) Blu-ray přehrávač UBD-K8500 taktéž s podporou HDR. Na evropský trh má být uveden v březnu a při jeho zakoupení získají zákazníci 4K disk s filmem Marťan.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).