Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Regulaci (televize po) Internetu jsme v ČR nestihli od Stahovač. - Provozovatel bude přístup řídit podle hodin uživatele, aby...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 1. 2010 9:36

    Stahovač. (neregistrovaný)
    Provozovatel bude přístup řídit podle hodin uživatele, aby splnil své zákonné povinnosti. Kdo to bude chtít obejít, změní si na chvíli hodiny v počítači. Stačí aby si provozovatel zajistil alibi, že uživateli dovolil dívat se jen v určitou dobu. To má zjišťovat zemi uživatele a čas tam? Klidně to může zjišťovat pomocí javascriptu. Koza se nažere, a vlk zůstane celý. A pokud to tak nepůjde, o důvod víc předplatit si proxynu v Mexiku nebo Rusku, však jak blbost eurokratů poroste, začnou tyto růst jak houby po dešti, letos dle předpovědi torrentfreaku už tomu tak bude díky HADOPI.

    Jinak - anonymní přenos médií je technicky řešitelný, ještě je třeba aby někdo vyřešil otázku anonymních mikroplateb, a regulátoři můžou táhnout do háje.
  • 6. 1. 2010 12:03

    Luboš
    Porno je na internete prístupné 24 hodín denne. Prevádzkovateľ takejto služby sa jednoducho z ČR presťahuje mimo EÚ.
  • 6. 1. 2010 7:59

    MoB (neregistrovaný)
    "jen po 22 hodině (do 6 hodiny ranní) lze vysílat obsah, který by „mohl ohrozit fyzický, psychický nebo mravní vývoj dětí a mladistvých“"

    Aha, tak proto jsou záznamy z Parlamentu vždycky v noci... už to chápu. Akorát tam nesvítí ta hvězdička, to by měli ještě napravit.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).