Hlavní navigace

Pro 4: Nový kanál pro zákazníky satelitní služby UPC Direct

31. 3. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
31. 3. 2011

V nabídce satelitní služby UPC Direct se dnes dopoledne objevila maďarská stanice Pro 4. Sledovat ji mohou majitelé oficiálních boxů operátora s nabídkou nastavenou pro tamní trh a také všichni majitelé vlastních přijímačů s kartou od společnosti UPC DTH. Program se objevil na frekvenci odkud je například dostupná také Slovenská televize, Minimax nebo TV Deko.

ČTĚTE TAKÉ: Travel Mix: Nová cestovatelská stanice na pozici Digi TV a UPC Direct

ebf - tip - debata

Pro 4 patří německému mediálnímu koncernu ProSiebenSat.1 a je věnován cílové skupině diváků ve věku od 18 do 49 let, především pak mužům. Ve vysílání této stanice se objevují nejen filmy a seriály, ale také televizní zábava a populární maďarské formáty. V programovém schématu je možné najít i některé pořady zahraničních stanic a studií, například CBS a Sony Pictures. Program byl doposud dostupný zákazníkům ze satelitu pouze v maďarské službě T-Home.

Parametry příjmu: Thor 6 (1 stupeň západně), 11804/V, SR 28000, FEC 7/8, norma DVB-S, kódování CryptoWorks a Nagravision. Web: http://pro4.hu/

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).