Hlavní navigace

Prima se svým novým kanálem vstoupila na komunitní server Facebook

3. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
3. 4. 2009

Prima Cool odstartovala teprve 1. dubna, ale už má na komunitním serveru Facebook svou skupinu. Zájemci, kteří se do ní chtějí přidat, mohou navštívit tuto adresu. Skupina nazvaná jednoduše Prima COOL měla v době psaní této aktuality 88 členů. Mezi nimi je možné najít např. PR manažerku televize Veroniku Rozumkovou, moderátora Jiřího Chuma nebo šéfredaktora DigiZone.cz Jana Potůčka.

Facebook slouží především k tvorbě sociálních sítí, komunikaci mezi uživateli, sdílení multimediálních dat, udržování vztahů a zábavě. Podle internetové encyklopedie Wikipedia měl k únoru 2009 přes 175 milionů uživatelů. Je jednou z největších společenských sítí na světě. Je plně přeložen do více než třiceti pěti jazyků. Svoji skupinu má na Facebooku např. Československý DX klub, HDTV vysílání v České republice nebo České Radiokomunikace. Nechybí zde ani server DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).