Hlavní navigace

Názor k článku Pracovali jsme i na Štědrý den, ale stejně jsme za blbce. Vývojáři popisují pozadí vzniku systému přihlášek na střední školy od Danny - Podobnost s jistym hackatonem ciste nahodna. Vlastne i...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 2. 2024 9:14

    Danny

    Podobnost s jistym hackatonem ciste nahodna. Vlastne i manazerske vymluvy postmortem byly podobne.

    Pritom neresi zakladni veci, jakoze treba jeden zak ma mit jen jednu prihlasku (jsou tam duplicity), validace nedokaze zkontrolovat ani zadanou adresu - a to ani na urovni existence statu (to je fakt tezky?), v pripade CR mame RUIAN... problem je i oprava zadanych udaju, co jednou clovek odesle skonci v cerne dire a zpet uz se k tomu nejde vratit. Cele to pusobi tak, ze vyvojari proste prisli a zacli prgat neco s tim, ze to je trivka.... a ze se neudelalo to zakladni, co melo vyvoji predchazet - tedy analyza. Cemuz odpovida i to fnukani v clanku.

    A ze "resili" sifrovani? :-) No, nekdo se musel fakt hodne snazit, aby na modernim systemu vubec povolil RC4 "sifru", co ve vychozim stavu nikde fakt zapnuta neni. Ten vycet povolenych algoritmu dava tusit, ze panove ani sifrovani nerozumi. Dotycni by meli vratit honorar a ne fnukat, ze jsou na ne vsichni kolem zli.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).