Hlavní navigace

Portál Kina Svět by svým záběrem mohl konkurovat webu Primy Zoom

1. 3. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kino Svět je od dnešního dne dostupné prostřednictvím pražské Regionální sítě 4, postupně ho budou do nabídek zařazovat i operátoři placené televize. Portál by měl odstartovat do 15. března.

Podobným směrem, jakým se ještě před spuštění ubírala Prima Zoom, plánuje vyrazit s webovým portálem nové stanice Kino Svět i její provozovatel Československá filmová společnost. Stejně jako program FTV Prima pro diváky, kteří chtějí vědět víc, chce i Kino Svět nabídnout na svém portálu www.kinosvet.tv bonusový materiál. Ten by měl právě spočívat v doplňkových informacích ke klasickému lineárnímu, tedy televiznímu vysílání. Připomeňme, že Kino Svět bude dostupné v pražské Regionální síti 4, v nabídce kabelové televize UPC a časem i u dalších operátorů.

EBF - tip - heslo konference

NEPŘEHLÉDNĚTE: V pražském DVB-T od pátku Kino Svět, Retro Music Television a Regionálnítelevize CZ

Diváci by na webu programu určeného pro volné šíření měli najít i jednotlivé pořady v případě, že k nim televize získá internetová práva. Pokud se to nepodaří, budou tu pochopitelně chybět. Prima Zoom by si tak mohla s Kinem Svět konkurovat nejen podobným zacílením, ale i svým webovým obsahem, byť FTV Prima má pro svou internetovou sekci úplně jiné kapacity, než jakými disponuje Československá filmová společnost, mj. i provozovatel kanálů CS Film, CS Mini a Horor Film. Portál Kina Svět by měl ve finální podobě odstartovat do 15. března.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).