Hlavní navigace

Názor k článku Pornografický server by svými programy zaplnil dva multiplexy od 008 - "Je to podobné jako u příjmu DVBT/S/C. Vycházejí...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 8. 2007 21:05

    008
    "Je to podobné jako u příjmu DVBT/S/C. Vycházejí ze stejných základů, ale na STB DVBT prostě DVBS nechytnene. To samé může platit i pro dekódování signálů. Já Vás tu nechci přesvědčovat, ale zkuste se zeptat např. nějaké dig. kabelovky, která signál kóduje (DVBC) a zda je jejich zařízení plně kompatibilní pro kódování signálu v DVBS. Některé to umí, některé ne. Přesně jako STB (combo)."

    Nechapu, proc tu dohromady pisete o nekolika na sobe nezavislych vecech... Jakou spojitost s diskutovanym problemem ma to, ze kdokoliv muze pouzit nestandardni zarizeni ve sve siti? Pokud v DVB-T pouziji napr. CryptoWorks, bude se kryptovani i dekryptovani provadet uplne stejne, jako v pripade DVB-S. Stejne to bude i u ostatnich kryptovacich systemu (CAS), ktere se bezne pouzivaji a to v DVB-S i DVB-T (napr. Viaccess ve Francii v obou sitich). Pokud znate nejaky priklad, kde toto tvrzeni neplati, napiste ho - nikdo nemuze vedet vse. Ale ja o nem nevim a nenapada me duvod, proc by to mohlo nastat.

    "Já netvrdím, že v CSLinku je chybný CA systém, já tvrdím, že podobný problém může nastat i v DVBT, je jedno, zda to bude zaviněno na straně vysílatele nebo diváka."

    Nejaka chyba v jakemkoliv systemu muze nastat jak v DVB-S, tak DVB-T. Ale opet - to predce nema nic spolecneho s puvodnim tematem ?? Znovu opakuji, ze vami zminovane problemy v CryptoWorksu TaT nemaji vubec nic spolecneho s nasazenim CAS v DVB-T.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).