Hlavní navigace

Podívejte se, jak bude vypadat prime-time televize JOJ Plus

17. 9. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 115393
17. 9. 2008

DOPLNĚNO Slovenský server Mediálne.sk dnes zveřejnil vysílací schéma nového digitálního kanálu JOJ Plus tak, jak bude vypadat v prime-timu, tedy hlavním vysílacím čase. Televize, která se s největší pravděpodobností objeví v satelitní platformě Skylink a dále v některých kabelových sítích na Slovensku, nasadí v pondělí vždy od 20 hodin film. Ve stejný čas ale v úterý to bude normalizační Žena za pultem, a po ní přijde na řadu seriál Siska. Ve vysílání pak nebudou chybět ani romantické filmy, které si zarezervují celou prime-timeovou středu.

NEPŘEHLÉDNĚTE: Vysílací schéma JOJ Plus v prime-timu (JPG, 27 kB)

Pátky a neděle budou patřit opět filmům. Zatímco první ze jmenovaných dnů těm klasickým, Hvězdné kino je přichystáno na poslední den v týdnu. Dále se ve vysílání objeví např. Julie Lescaut, Donna Leonová, Panoptikum města pražského nebo Linda. Redakce Mediálne.sk konstatuje, že vysílání JOJ Plus bude obsahovat vše, co mělo dobrou sledovanost, ale nemohlo v nabídce prvního kanálu zůstat pro „přestárlost“. Špatná nebude ani cena za třicetisekundový reklamní spot. JOJ Plus si za něj bude účtovat přibližně třicet tisíc.

MMF24

ČTĚTE TAKÉ: JOJ Plus odstartuje 5. října

AKTUALIZOVÁNO 14:48 – Server Mediálne.sk zveřejnil i zbytek programového schématu televize JOJ Plus, a to v tzv. off-timu, tedy době mimo hlavní vysílací čas. Podívat se na něj můžete zde.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).