Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Počítače na čtyřech kolech aneb Co všechno umí moderní automobily?. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 21. 8. 2024 0:08

    Lukas1500

    Pozoruhodné je, jak přicházíme o soukromí. Notebook je schopen sledovat uživatele, telefon je schopen sledovat uživatele, chytré hodinky jsou schopny sledovat uživatele, televize je schopna sledovat uživatele, chytrá domácnost je schopna sledovat uživatele... Myslíte si, že tomu ujedete autem? Omyl! Jedině starším autem.

    Třeba bude super, když bude auto vyhodnocovat kvalitu řidiče a podle jeho schopností mu bude vyměřeno pojistné, nebo bude dostávat pokuty. Teda ono to bude super, dokud se to týká jen těch ostatních. Jakmile někdo bude hodnotit nás samotné, už to taková sranda nebude :-)

    A taky je skvělé, když ty vymoženosti fungují. Jakmile to začne blbnout, je to peklo. Třeba nepovedená aktualizace a odtahovka může vyrazit. Dojet na dovolenou autem pak rovnou zapomeňte. Ale to se stává maximálně jednou za deset let a určitě na to je pojištění :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).