Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pirátům se nelíbí, že by se televizní poplatky měly týkat také internetu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 4. 7. 2024 10:59

    Danny

    Protitrzni vec to bude ve chvili, kdy to trh bude skutecne fakticky omezovat. Ale to se nade vsi pochybnost proste nedeje. Ono ploch vhodnych pro jejich vysadbu neni nekonecne mnoho, jak se mylne domnivate - a to, ze dlouhodobe nedochazi k vycerpani kvoty je spise znamkou saturace v tomto segmentu.

    Vino je primarne na vyrobu alkoholu a jeho vyroba je samozrejme dal regulovana, jen mala cast skonci rovnou na taliri. Stejne jako mak se da konzumovat i jinak. Zajimave, ze regulace u maku vam nevadi, ale u vina se muzete buhviproc zblaznit, i kdyz to nikde problemy necini :-) A k tomu pozemku jako takovemu - mate uz v ustave (listine prav) napsano, ze vlastnictvi zavazuje - coz prelozeno znamena, ze uplne co chcete si nemuzete delat nikdy, ale ridite se nejakym definovanym pravnim ramcem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).