Hlavní navigace

Názor k článku Pirátům se nelíbí, že by se televizní poplatky měly týkat také internetu od A. S. Pergill - Spousta kluků si odnesla z vojny řidičák, případně...

  • 3. 7. 2024 9:53

    A. S. Pergill

    Spousta kluků si odnesla z vojny řidičák, případně další kvalifikační bonusy, které pak uplatnili v civilu. Já se tam hodně naučil ze širší biochemické i mikrobiologické praxe. Doktoři na útvarech se setkávali s případy, které v civilu tak časté nejsou, takže je to taky odborně obohatilo.
    A budete se divit: Naprosté většině kluků se zvedla fyzická zdatnost, jakou u jejich současných vrstevníků zoufale postrádáme (a promítá se to negativně do jejich zdravotního stavu). A odvodní prohlídky často narazily na dosud neřešené zdravotní problémy, s nimiž se tč. setkáváme až v mnohem vyšším věku a s vyšší mírou poškození zdraví. Např. se u odvodů přišlo na nesestouplé varle a řešilo se to (odnětím), dneska, bohužel, se častěji řeší až nádor z něj vycházející.

    Nicméně lze předpokládat, že současná ZVS by byla spíše sérií víkendových kurzů a praktických cvičení v kombinaci s krátkými cvičebními pobyty.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).