Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor k článku Pirátům se nelíbí, že by se televizní poplatky měly týkat také internetu. Názory mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Nově přidané názory se na webu objeví až po schválení redakcí.

  • 1. 7. 2024 16:52

    Pamětník

    Ekonomický dopad členství v EU je u vás do značné míry hodnocen jako negativní na základě generování kreativním účetnictvím.

    Já jsem Ira neviděl/neslyšel, ale podle vámi prezentovaného dojmu moc dobře anglicky nemluvil a i u nás je obvyklé, že ne moc srozumitelná čeština je ve sdělovacích prostředcích doplněna českými titulky. Co z toho je hloupost, je vedlejší.

    Je rozdíl mezi peanutbutter (máslo vyrobené z arašídů) a Pomazánkovým máslem, které není vyrobené z pomazánky a co má společného s máslem, přídavné jméno nic neříká. Slova máslo a rum se určitě dají přeložit do všech jazyků, jen možná Eskymáci tyto názvy původně nepotřebovali. A, právě ta "cosi podobnost" by neměla být zdrojem klamavých informací, proto to vadí. Vaše opovrhování zbytkem Evropy, která nemá za mateřštinu češtinu je pro vás typické. Třeba majitelé ochranných známek na to mají zcela odlišný názor a ten váš se opět blíží ke zvyku nerespektování těchto práv v ruských podmínkách.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).