Hlavní navigace

Názor k článku Pirátům se nelíbí, že by se televizní poplatky měly týkat také internetu od A. S. Pergill - Danny 1. Alespoň u nás sledujeme na PC nebo...

  • 27. 6. 2024 10:31

    A. S. Pergill

    Danny
    1. Alespoň u nás sledujeme na PC nebo tabletu jen vysílání těch stanic nebo streamů, které nelze chytit na TV přijímač. A, MMCH, asi jako většina userů to chytáme přes TV providera, kterou si platíme. A nebyl by tudíž problém si ty peníze stáhnout od nich. Takže ČT jsem na PC nebo tabletu nikdy nesledoval, byť v nabídce O2 i Vodafone televizí je.
    2. Prohlášení šéfa pirátů, jak se mu hnusí šmírování, zda nějaká domácnost má připojení k internetu, poněkud kontrastuje s prosazováním šmírování elektroměrů a dalších měřičů, aby se vytypovaly "málo vy\užívané" byty, které by bylo možné zabavit a dát potřebnějším. Nejsem prostě trouba, který si takové události z doby před pár lety už nepamatuje.
    3. Z výše uvedeného (sub 2) považuji ve shodě s vámi tuto akci za ryzí honění hlasů, aby zabránili další volební katastrofě.
    4. Na druhé straně jsem pro to, aby "koncese" na VP média byly zrušeny a buď tato média platil stát, nebo by byla ponechána k tomu, aby se pokusila uživit vlastní prací (a pokud by jim to nešlo, tak RiP).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).