Hlavní navigace

Názor k článku Pirátské weby: Nelegální příjem Digi TV skončí 3. června od Skočdopole - Jednoznačně souhlasím s tím, že na první pohled...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 5. 2010 10:18

    Skočdopole
    Jednoznačně souhlasím s tím, že na první pohled je cena 260/měsíc nejlepší na trhu za daný počet programů. Pokud by šlo jen o tohle asi bych spoustě méně náročných lidí DIGI doporučil, především pokud mají CRT 4:3 a nemají moc peněz..

    ALE!

    DIGI jsem měl legálně rok. A musím říct, že ta firma je OTŘESNÁ. Dal by se o tom napsat článek, nakonec bylo to i v telce (nějaké ovce - tam to ženský "opravovali" snad půl roku). Krátce řečeno - podpora téměř nulová, v případě poruchy na vás kašlou, naprosto v klidu porušují zákony ČR tím že zařízení opraví (když hodně prudíte) za několik měsíců, za nefunkční období vám nevrátí ANI KORUNU.

    A pozor, perlička na závěr! Mě nešlo to jejich zařízení asi 2 měsíce.. A víte co mi napsali, když jsem chtěl vrátit 2x260 kaček? "Reklamace zamítnuta, náš signál k vám byl v pořádku odesílán, nemáte nárok..". :-) No není to úžasný?

    Když srovnám s UPC, to je taky jediná další firma fungující skoro stejně jak DIGI - tedy máte jejich zařízení. Když se něco podělá, většinou do několika dnů nakluše technik a dá to dohromady a samozřejmě zadara..
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).