Hlavní navigace

Pařízkova konkurence nespí: Fajnrock TV změnila vizuál a chystá novinky

4. 11. 2013
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

UVNITŘ LOGO A FOTO „Rádi bychom vysílání více přizpůsobili všem věkovým kategoriím, aby si na své přišel opravdu každý,“ řekl redakci našeho webu dramaturg stanice Jan Görgel.

Hudební kanál Fajnrock TV, jehož přímým konkurentem je stanice Rebel, za níž stojí ostravský podnikatel Radim Pařízek, se divákům představil včera ve zcela novém grafickém kabátě, s novými webovými stránkami a také logem. Dominantním prvkem identifikátoru tematického kanálu je velká hvězda a v ní je červeným písmem uvedeno FAJN. Podobně je na tom i doplněk ROCK TV, takže nikdo nepochybuje na první pohled o tom, pro koho je tento kanál určen. Stanice je například součástí nabídky největšího kabelového operátora u nás, společnosti UPC Česká republika.

Z ARCHIVU: Čeští rockeři budou mít vlastní hudební televizi u kabelových operátorů

Ve vysílání by taktéž mělo dojít k programovým změnám. První vlaštovkou je moderovaný pořad s hostem s názvem „Backstage“. Nahlíží do zákulisí hudebního hosta tam, kam běžný fanoušek na koncertě nedohlédne. Zajímá vás, co skupiny řeší cestou na koncert, před koncertem či po koncertě? Co peprného se děje kolem vaší oblíbené kapely? Jak žijí muzikanti? Na tyto i další otázky odpoví Backstage, láká televize na programovou novinku. Zájemci budou moci touto cestou nahlédnout 10. listopadu v 21 hodin do zákulisí fungování rockové skupiny Prague Conspiracy.

ebf - tip - debata

Ukázka z vysílání kanálu Fajnrock TV
Autor: repro foto Fajnrock TV

Ukázka z vysílání kanálu Fajnrock TV

ČTĚTE TAKÉ: Radim Pařízek si udělal radost a spustil čistě rockovou televizi, Relax je jen bonusem

Ve vysílání se mají časem objevit i další nové moderované pořady i klipové bloky. Fajnrock TV je rocková televize a rock je muzika i pro mladé, takže tímto chceme i mladším ročníkům trochu vyjít naproti a rádi bychom vysílání více přizpůsobili všem věkovým kategoriím, aby si na své přišel opravdu každý od batolete, až do věku, kdy je schopen hudbu poslouchat tak nahlas, jak se rock poslouchat má, uvedl pro DigiZone.cz dramaturg stanice Jan Görgel. Kromě vybraných operátorů vysílá Fajnrock TV také bezplatně na internetu. Obrazová kvalita kanálu je tu ale velice nízká.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).