Hlavní navigace

Operátor T-Mobile se připravuje na spuštění vlastní IP televize

26. 1. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Největším poskytovatelem IP televize na našem trhu je společnost O2 Czech Republic. Ta dnes v rámci hospodářských výsledků oznámila, že na konci roku měla 202 tisíc klientů.

Mobilní operátor T-Mobile připravuje spuštění vlastní sítě IPTV, tedy televize přes internetový protokol. Firma o tom informovala v rámci představení novinek pro segment domácností v letošním roce, podrobnosti však neuvedla. Tarify Pevného internetu se nemění – ani svými parametry, ani cenou. Na rozdíl od Internetu bez drátu nemají datový limit, a jsou tedy vhodné pro nejnáročnější uživatele nebo rodiny s dětmi. Pevný internet je také dobrou alternativou pro případné zájemce o IPTV, jejíž spuštění operátor připravuje, uvedl T-Mobile.

CIF24

ČTĚTE TAKÉ: T-Mobile prodlužuje promo na nečerpání dat u své mobilní televize

Největším poskytovatelem IP televize na našem trhu je společnost O2 Czech Republic. Ta dnes v rámci hospodářských výsledků oznámila, že do konce čtvrtého kvartálu loňského roku získala pro svou službu O2TV celkem devět tisíc nových klientů a dostala se tak na celkovou cifru 202 tisíc. T-Mobile se může u O2 bezpochyby inspirovat. Její IPTV služba nabízí širokou programovou nabídku i funkce, jako je například multidimenze. IP televize od operátora T-Mobile odstartuje pravděpodobně ještě v první polovině roku. Operátor již nabízí v rámci „televizního segmentu“ službu Mobilní TV.

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).