Hlavní navigace

Open Client - nový desktop

9. 4. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Pokud Vás zajímá co to je Open Client a v čem spočívají jeho výhody oproti proprietárnímu řešení navštivte jednu z 27 přednášek dvoudenní konference a výstavy LinuxExpo 2008. Kromě prezentací společností IBM, Red Hat, HP, Oracle, Silicon Graphics, Enlogit, Linworx a dalších Vás čeká Open Governemnt, Free&Open Source projekty a panelové diskuse.

Pokud Vás zajímá co to je Open Client a v čem spočívají jeho výhody oproti proprietárnímu řešení navštivte jednu z 27 přednášek dvoudenní konference a výstavy LinuxExpo 2008.

Kromě prezentací společností IBM, Red Hat, HP, Oracle, Silicon Graphics, Enlogit, Linworx a dalších Vás čeká Open Governemnt, Free&Open Source projekty a panelové diskuse.

LinuxExpo 2008 proběhne 15.-16. dubna v konferenčním centru hotelu Artemis Olympik Praha. Na každého účastníka čeká drobný dárek a losování ankety o zajímavé ceny.

Podrobný program a možnost bezplatné registrace naleznete na http://www.li­nuxexpo.cz. Server Lupa.cz je mediálním partnerem akce. Hlavním mediálním partnerem je server Root.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).