Hlavní navigace

O2TV se změnila, ale její stávající zákazníci se novinek dočkají až od září

22. 7. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nové uživatelské rozhraní a služby nabízí O2TV od 15. července. Dosavadní zákazníci se jich ale zatím nedočkali, pokud si nekoupili nový set-top-box.

Revoluční změna O2TV, největší IPTV služby v České republiky od Telefóniky, se zatím nedotkla dosavadních zákazníků této služby. Pokud si od operátora přímo nevyžádali a nekoupili nový set-top-box iP4.tv EVO-4T za 1 656 korun, dočkají se nového uživatelského rozhraní, ale třeba i funkce TimeShift s možností zpětného přehrání pořadů odvysílaných do 30 hodin od chvíle, kdy si je chce divák pustit, nejdříve letos v září. Právě od září totiž začne Telefónica migrovat staré set-top-boxy na novou platformu nangu.TV.

ebf - tip - debata

K TÉMATU: O2TV zavede nové boxy iP4.tv EVO-4T a přehrávání pořadů až 30 hodin zpětně

Migrace bude automatická a zákazník se o jejím termínu může dozvědět z webu Telefóniky. „O výměnu žádat nemusí. Jejich set-top-box bude automaticky zmigrovaný a připojený do nové platformy. Migrace začne v září a zákazník bude vždy dopředu informovaný,“ řekla serveru Lupa.cz Blanka Vokounová z tiskového oddělení Telefóniky. Přednostní přechod na novou podobu O2TV nebudou mít dosavadní zákazníci, kteří by si chtěli nový set-top-box pronajmout, ale pouze ti, kteří si koupí do osobního vlastnictví, a to buď za jednorázovou úhradu, nebo na 12 či 24 měsíčních splátek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).