Hlavní navigace

Názor k článku NÚKIB prověřoval čínské Lenovo používané i českým státem. Jako na Huawei na něj ale nabito nemá od Danny - I delnik z ruske trolli farmy si to...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 7. 5. 2024 8:59

    Danny

    I delnik z ruske trolli farmy si to muze precist v originale. Radsi vam to odcituju, kdybyste se bal na odkaz kliknout...

    NCOZ ve svém rozhodnutí konstatovala podíl ruské vojenské rozvědky na způsobení výbuchů a smrti českých státních příslušníků, včetně toho, že nejde o ojedinělou akci, ale o součást dlouhodobého diverzního působení ruské vojenské rozvědky na území Evropské unie a Ukrajiny.

    Protože podezřelí se zdržují v Rusku a orgány Ruské federace odmítly splnit požadavky vznesené Českou republikou cestou mezinárodní právní pomoci, s odůvodněním, že by vyřízení české žádosti mohlo poškodit svrchovanost, veřejný pořádek a důležité zájmy Ruské federace, není možné získat potřebné informace, kterými disponuje ruská armáda a ruské tajné služby. Byly vyčerpány možnosti získat další důkazy v České republice, případně v zemích, které vyhověly českým žádostem o právní pomoci. Policejní orgán kvůli tomu nemůže získat další informace, které by umožňovaly zahájení trestního stíhání, a z tohoto důvodu rozhodl o odložení věci.

    Jinymy slovy se pletete, odlozeni pripadu nemusi nutne nastat jen kvuli tomu, ze nejsou dukazy... :-) Mozna byste si ten trestni rad mel taky lepe nastudovat, nebo to poslete na ruskou ambasadu... at vam daji lepsi vyklad, a nemusite tady byt za blbce :-)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).