Hlavní navigace

Na trhu se objevil televizor „na výlety“ s podporou HDTV

2. 6. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autor: 322915
2. 6. 2010

UVNITŘ FOTO Nový desetipalcový Full HD televizor zařadila do své nabídky společnost Evolve. Pro ty, kteří rádi běhají s přenosným přijímačem pro kopcích, je to dobrá volba, jelikož mohou sledovat nejen vysílání v klasickém kompresním formátu MPEG-2, který se používá u nás, ale také využijí podporu šíření signálu v MPEG-4, tedy například mohou sledovat multiplex 4 nebo polské DVB-T.

Evolve Fantasy, jak se nový přenosný televizor jmenuje, umožňuje také přehrávání Full HD souborů z USB disků ve formátech MKV, H.264, DivX, Quicktime a také českými titulky. Samozřejmostí je podpora prohlížení fotografií ve formátu JPG a přehrávání MP3 skladeb. Evolve je možné využít také jako externí zařízení pro velký televizor díky HDMI výstupu. Podporovány jsou paměťové karty SD/SDHC a Memory Stick. K dispozici jsou české, slovenské a polské menu, EPG a teletext. Součástí balení je mimo jiné napájecí zdroj, adaptér do auta nebo externí DVB-T anténa. Cena výrobku je necelých šest tisíc korun.

MMF24

Další podrobnosti včetně technických parametrů naleznete zde.

Nový přenosný desetipalcový Full HD televizor Evolve Fantasy. (Foto: Evolve)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).